dijous, 27 de març del 2014

El voluntariat entra en la fase III

El passat dia 20 de març va començar la primavera; una època caracteritzada pel bon temps en la que pugen les temperatures i baixa la freqüència de pluges. De cara al voluntariat, aquesta època de l'any ens marca un canvi de fase: finalitza la temporada de reforestació, ja que les possibilitats de supervivència de les plantes joves sembrades baixa significativament per motiu de la baixada d'humitat.

Així, el passat dia 15 de març va començar una nova fase al voluntariat de Tot(s) per sa Serra (fase III) en la que les tasques principals són:
  • Revisar els treballs de reforestació fets, confirmant que el material segueix al seu lloc, reposant alguna planta que pugui haver mort, etc.
  • Recuperar un antic camí que passa per la finca de sa Gramola que uneix Andratx i Estellencs.
Potser aquestes tasques no són tan atractives com les de reforestar, però són igualment importants! 

Us recordam que només queden 3 jornades de voluntariat (29 de març, 5 i 12 d'abril), i que després els treballs es suspendran fins el proper mes d'octubre.

Podeu consultar tota la informació sobre les jornades a la web de Tot(s) per sa Serra o ens podeu telefonar al 900 151617 (telèfon gratuït). Els particulars que es vulguin apuntar ho poden fer a través del formulari disponible a la web, i si sou un grup més nombrós, preferim que ens telefonau i ho organitzarem per a que sigui més fàcil per tots.

Com ja sabeu, des del passat mes d'agost, cada dissabte voluntaris i voluntàries de tota l'illa heu vengut a la zona afectada per l'incendi a ajudar. Avui són:

més de 7 mesos de feina, 23 jornades de voluntariat, més de 1.000 inscripcions rebudes i unes 4.5 hectàrees reforestades amb més 3.200 plantes!

Moltes gràcies a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada